Rahmqvistkonserni ruotsissa ja maailmalla

Eric Rahmqvist AB on kansainvälinen yritysryhmä, jolla on yhdeksän tavaramerkkiä ja runsaat 400 työntekijää. Meillä on edustus 16 maassa ja omat myyntiyhtiöt kymmenessä maassa. Tuhansia erikoistuotevalikoimamme tuotteita esitellään ja toimitetaan päivittäin tyytyväisille asiakkaillemme eri puolilla maailmaa. Näin ollen tunnemme työpaikat ja tuotteiden käyttötavat useilla eri markkinoilla. Näitä tietoja hyödynnetään jo uusien tuotteiden ja palveluiden kehitysvaiheessa. Rahmqvistin tuotteita voi ostaa vain tavaramerkkien suoramyynnistä. Haluatko lisätietoa maailmanlaajuisesta toiminnastamme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rahmqvist.com tai soita numeroon 09 424 2900.


Ainutlaatuiset tuotteet, ainutlaatuiset ominaisuudet

Tuotefilosofiamme on yksinkertainen. Emme koskaan tyydy siihen, mitä vakiovalikoimista löytyy. Kehitämme kaikki tuotteemme itse, joten niiden ominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Sijoitamme omiin työkaluihimme valmistajiemme tiloissa, ja tuotteet valmistetaan aina omien, laadun ja ympäristövaikutukset huomioivien teknisten tietojemme mukaisesti. Olemme alan ainoa yritys, jonka suunnittelu-, kehitys- ja rakennustoiminta on sertifioitu. Se takaa, että asiakas on huomioitu tuotteiden kehityksessä. Asiantuntijoina on meidän vastuullamme olla rinnallasi. Siksi tuotteitamme ja palveluitamme myydään vain työpaikkakäyntien yhteydessä. 


KONSERNIJOHTO

Rahmqvistin pääkonttori sekä tuotekehittely- ja markkinointiosasto ovat Lidingössä, aivan Tukholman tuntumassa. Tuotteet, palvelut ja markkinointimateriaalit kehitetään täällä ja toimitetaan sitten kansainväliselle organisaatiolle.  Meillä on paikallisesti johdetut myyntiyhtiöt Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Isossa-Britanniassa ja Virossa.Lisäksi tuotteitamme markkinoidaan muiden jakelijoiden ja myyntireittien kautta Hongkongissa, Kiinassa, Venäjällä, Puolassa, Ukrainassa, Etelä-Afrikassa ja Dubaissa.